Friday, November 11, 2016

SPECTRUM NOIR vs ZIG CLEAN COLOR

Hallå där!

Idag tänkte jag via upp två, nästan, identiska kort, men där jag har färglagt med två olika sorters pennor. En alkoholbaserad penna - Spectrum Noir och en vattenbaserad penna - Zig Clean Color Real Brush.

När jag, för några år sedan, började att skapa kort så var färgläggning inget för mig. Och ska jag vara ärlig trodde jag nog aldrig att jag skulle börja med det heller. Men jag har fått lära mig att man "aldrig ska säga aldrig".

Nu tycker jag att det är fantastiskt roligt att färglägga alla dessa söta stämplar som finns på marknaden. På dagens kort har jag använt mig av ett set från Mama Elephant - Reindeer Games.Kortet till vänster är färglagt med pennorna från Zig och det till höger med pennorna från Spectrun Noir.

Färgerna jag har använt är: Dark Brown, Mustard, Persian, Flesh color, Light blue, Lemon yellow, Pink, Carmine red


Här har jag använt mig av: TN2, TN3, TN4, TN5, TN6, TN7, TB4, DR3, CT4, FS2, FS3


Jag tycker om att använda båda sortens pennor, jag är dock väldigt ny på just de vattenbaserade pennorna från ZIG. Så det blir till att öva, öva och öva lite till.

Vad tycker ni? Vilka pennor använder ni helst när ni färglägger?

Ha det så bäst!
Kram
Ellenor

2 comments:

  1. meget fine kort! Har du brugt vand sammen med zig clean color tusserne, eller bare blendet dem med hinanden?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack snälla du :) När jag har använt Zig Clean pennorna har jag även använt en aningens vatten också, för att kunna skugga bättre :)

      Delete

Thank you so much for leaving a comment! I read them all and I really appreciate them // Hugs ^..^ Ellenor